bookmark

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
 

Topic: 2013 Ehliyet Sınavlarına Nasıl Hazırlanmalıyım?

Page 1 of 1  sorted by
Guru
Status: Offline
Posts: 2349
Date:

2013 Ehliyet Sınavlarına Nasıl Hazırlanmalıyım?

Permalink  
 

Önünüzde ehliyet sınavları bulunuyorsa; sıkı bir çalışma yapılması gerekmekte. İlgili yasanın değiştirilmesi ile birlikte ehliyet almak daha da zorlaşmış, bu alanda bilgi sahibi olmanızı gerektirmektedir. Dahil olduğunuz kurstan temin edeceğiniz kitaptaki ilgili bölümleri adım adım okuyarak, anladığınızdan emin olmalısınız. Sınava girmeden önce kitabı tamamen bitirmeniz soruları eksiksiz bir şekilde cevaplandırmanızı sağlayacaktır. En son yapılan ehliyet sınav sonuçları 9 temmuzda açıklanacak.

2013 ehliyet sınavlarına hazırlanırken iyi bir çalışma yapmanız sizin iyiliğinize olacaktır. Yeni düzenleme ile birlikte daha da zorlaşan ehliyet alımı aşamasında direksiyon eğitimi süresi daha da uzatılarak her türlü koşulda araba sürerek, alınabilmekte. Yeni ehliyet alacak kişilerin işinin bir hayli zorlaştığını belirtebiliriz. Geçtiğimiz günlerce resmi gazete üzerinden duyurularak, kabul edilen yeni yasa tasarısı yürürlüğe girmiş durumda. Sınava hazırlanmanın en kolay yolu geçmiş ehliyet sınav sorularını çözmektir.

2013 ehliyet alımının oldukça zorlaştığı günümüzde sınavlara iyi hazırlanmanız oldukça yerinde olacaktır. Önceleri oldukça rahat bir şekilde ehliyet alınabilen günler yeni düzenleme ile tarih olacağa benziyor. İlgili düzenlemeye göre; stajyer ehliyeti adından bir ehliyet geliyor. Ehliyet almaya hak kazandıktan sonra 2 yıl boyunca tecrübe sahibi olunana dek yanınızda ehliyeti bulunan biri ile trafiğe çıkabileceksiniz. Ehliyet sınavlarına iyi bir şekilde hazırlanmanız, sınavlarda çözeceğiniz soruları artırarak, en azından baraj puanını elde etmenizi sağlayacaktır. Her ne kadar sınav sisteminde köklü bir değişiklik olmasa da sınav öncesinde gereken tüm bilgileri öğrenmeniz yerinde olacaktır.



__________________
Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard