bookmark

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
 

Topic: 0850 Numara Tahsisi

Page 1 of 1  sorted by
Member
Status: Offline
Posts: 24
Date:

0850 Numara Tahsisi

Permalink  
 

Bulut sunucu, birden fazla serverın birbirleriyle bağ kurulmasıyla oluşan bir servistir. İnternet sunucularının tamamen aynı veri özeği bünyesinde bulunma gereksinimi yoktur, bir internet networkü aracılığıyla kendi aralarında bağlantılı olmaları yeterlidir.

Öyleki yurt dışındaki bazı şirketler internet sunucularını başka başka anakaralardaki farklı bilgi işlem merkezlerinde tutmaktadır. Cloud hosting üzerinde çalışan websitesine ulaşmak isteyen insanlar hangi verimerkezine daha yakın bulunmakta ise, websitesi o datacenter üzerinde sunulabilmektedir. Bulut sunucu internet sayfasının çalışırken kullanıcılara çok daha hızlı karşılık sağlar. Bunun yanında bir veri işlem merkezinde sorun oluşur ise diğer veri merkezleri çalışır olduğu, bu durumdan son kullanıcı ve uygulama olumlu veya olumsuz.

kiralık sunucu, yük dengeli olarak çalışır. Kıscası uygulamalarınız çalışırken, ne kadar kaynak lazımsa o kadarını kullanırsınız ve kullandığınız kaynak kadar ödeme yaparsınız. Bu nedenle artık bir çok işletme, başta voip servisleri bulut hizmetine geçmektedir.

Firma Adresi ; Bagdat Caddesi, Vapuryolu Sokak, Huzur Apt. No12/1, Suadiye Istanbul Türkiye

Telefon 1; +90 (216) 380 30 03
Telefon 2; +90 (850) 321 88 99



__________________
Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard